17:00

Häverödal

Referat: Frösunda SK - Häverödal

Då var årets andra träningsmatch spelad och det blev en match med 2 ansikten.

Såg bra ut före match men när domaren blåser igång den så såg vi tröga ut och var inte alls med i matchen.
Fel positioner, knappt något passningsspel & tafatt i duellerna.
1-0 kom i 11:e minuten och även om vi kvitterade i anfallet efter av Erika som löper in fint på bortre stolpen så kändes det inte alls bra.
Mycket riktigt kommer 2-1 & 3-1 efter fint spel av Frösunda och det är Bella som håller oss kvar i matchen med flera fina räddningar där vi nästan plitat ner ett mål till för FSK.
Vi får in 3-2 strax innan halvtid.
Andra halvlek och nu får vi se ett helt annat HSK.
Bättre jobb, tuffare upp i rygg, fler löpningar & bättre snack gör att vi tar över matchen.
Har man ovanstående så brukar spelet komma av sig själv och nu spelar vi mycket bra med kantbyten, inlägg och öppnande passningar.
16 min in i 2:a så sliter sig Amanda loss och blir fälld så straff till oss. Där stiger som vanligt Smilla fram och tjejen utan nerver sätter snyggt kvitteringen.
Forsatt bra spel efter det och ledningsmålet är en liten delikatess där vi vinner boll på mitten och snyggt sätter in en stickare i djupet till Amani som inte gör något misstag och kan göra sitt första mål efter comebacken.
Sista minuterna slår Smilla en boll som Amanda är först på och kan lobba in slutresultatet 3-5.

Riktigt GRYM andra halvlek och starkt att vända på matchen.
Första halvlek ska vi inte glömma utan komma ihåg hur vi INTE ska spela.

Tack till Frösunda för en trevlig match och som visade upp ett fint passningsspel.